Onze diensten

De hoofdactiviteit van ons bedrijf het verzorgen van uitvaarten. Hierbij kunt u denken aan: Verzorging van een begrafenis of crematie. Aangifte van overlijden. Contact geestelijke c.q. kerk vastleggen. Rouwdrukwerk. Opbaring. Bepaling dag van de uitvaart. Nazorg. Wat misschien niet iedereen weet, is dat buiten het verzorgen van een uitvaart wij ook vele andere diensten bieden die met een uitvaart te maken hebben. Bij ons kunt u ook terecht voor: Het afsluiten van begrafenis- of crematieverzekeringen. Het regelen van een depositocontract. De levering van een grafmonument. Het aanpassen of herstellen van een grafmonument. De levering van een sierurn. Het verzorgen van de bijzetting van een urn. Vervoer in binnen- en buitenland. Onderhoud graf. Een (diamanten) sieraad vervaardigd van de as van de overledene. Zelf uw uitvaart bepalen Voor degenen die graag zelf willen bepalen hoe hun uitvaart uitgevoerd wordt, hebben wij verschillende mogelijkheden. U kunt een (handgeschreven) codicil invullen waarin uw wensen worden vastgelegd. Dit codicil geeft uw nabestaanden een duidelijk beeld van uw wensen, zodat er na uw overlijden voor uw nabestaanden geen onduidelijkheid is over uw uitvaart. Als u een ingevuld en ondertekend codicil aan Vervaart Uitvaartorganisatie retour stuurt, leggen wij dat vast in onze administratie. Wij sturen u een kopie terug en er wordt dan op het uitvaartpakket 5% korting  gegeven na uw overlijden.
Vervaart uitvaartverzorging - Utrecht | De Meern | Vleuten | Hollandsche Rading

Onze diensten

De hoofdactiviteit van ons bedrijf het verzorgen van uitvaarten. Hierbij kunt u denken aan: Verzorging van een begrafenis of crematie. Aangifte van overlijden. Contact geestelijke c.q. kerk vastleggen. Rouwdrukwerk. Opbaring. Bepaling dag van de uitvaart. Nazorg. Wat misschien niet iedereen weet, is dat buiten het verzorgen van een uitvaart wij ook vele andere diensten bieden die met een uitvaart te maken hebben. Bij ons kunt u ook terecht voor: Het afsluiten van begrafenis- of crematieverzekeringen. Het regelen van een depositocontract. De levering van een grafmonument. Het aanpassen of herstellen van een grafmonument. De levering van een sierurn. Het verzorgen van de bijzetting van een urn. Vervoer in binnen- en buitenland. Onderhoud graf. Een (diamanten) sieraad vervaardigd van de as van de overledene. Zelf uw uitvaart bepalen Voor degenen die graag zelf willen bepalen hoe hun uitvaart uitgevoerd wordt, hebben wij verschillende mogelijkheden. U kunt een (handgeschreven) codicil invullen waarin uw wensen worden vastgelegd. Dit codicil geeft uw nabestaanden een duidelijk beeld van uw wensen, zodat er na uw overlijden voor uw nabestaanden geen onduidelijkheid is over uw uitvaart. Als u een ingevuld en ondertekend codicil aan Vervaart Uitvaartorganisatie retour stuurt, leggen wij dat vast in onze administratie. Wij sturen u een kopie terug en er wordt dan op het uitvaartpakket 5% korting gegeven na uw overlijden.
Vervaart Uitvaartverzorging 030 666 1790
Vervaart Uitvaartverzorging 030 666 1790 Rouwcentrum en Uitvaartwinkel Veldzigt 53, 3453 PW De Meern T. 030 666 1790 E. info@vervaartuitvaart.nl K.v.K.: 30185729